Ergebnis 1 bis 3 von 3

Thema: My HD 4650 doesn't work with Soft15

  1. #1
    Registered User
    Registriert seit
    12.04.2012
    Beiträge
    4

    My HD 4650 doesn't work with Soft15

    Hi from France !

    Since the ATI Radeon HD4650 was succesfully tested here, I decided to buy one myself for my Astro City arcade cabinet. It only costed me 36 euros, but sadly it didn't show any image, with or without dongle. Fortunately, I also have a HD4350, and it works like a charm with the latest Catalyst drivers (12.3). But I'd like the HD4650 to work too, and that's why I'm asking for your help.

    Here are the specs :

    - MSI Radeon HD4650 PCI-E with 1Gb DDR3
    - Astro City arcade cabinet connected to the PC with a J PAC from Ultimarc
    - Genuine 29'' CRT Flat Square screen which only support 15KHz.
    - Tested with drivers on bundle DVD (Catalyst 9.0 I think...) and also with 10.3 and 12.3

    Result : no image at all when the Windows dekstop should appear (the green led on the J PAC turns off, meaning no 15KHz signal is sent).

    Thanks for your help !

  2. #2
    H@ckse Avatar von SailorSat
    Registriert seit
    26.08.2004
    Ort
    Hanau (Hessen)
    Beiträge
    2.052
    Ah... sounds like a classic "primary head" problem.
    Since these cards have multiple outputs, try the "other" one (most likely you'll need a DVI-VGA adapter).
    Ich mach das alles auch ohne Joystick ,)

  3. #3
    Registered User
    Registriert seit
    12.04.2012
    Beiträge
    4
    Thanks for answering so fast !

    I tried with the DVI port a few minutes ago, and it worked perfectly !

    Thanks again for your tip, and most of all thanks for this wonderful tool : Soft15 !
    Geändert von James West (12-04-2012 um 22:08 Uhr)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •